radhusgata-9

Fasiliteter

Illustrasjon av bakgård

Som skapt for samarbeid og trivsel – fra et historisk ytre til et topp moderne indre.


Innenfor veggene i Rådhusgata 9 finner du moderne kontorer tilpasset moderne samarbeidsformer. Vi har også tilrettelagt for stillerom og mindre lounger for enkel gjennomføring av digitale møter. Alle etasjene er preget av moderne materialvalg og gode lysforhold. Du vil i tillegg finne møteromsfasiliteter, rom for samhandling, garderober og parkering for sykkel. Trenger du møtemat kan dette enkelt bestilles via egen app, med et mangfold av valgmuligheter på varmmat, kaldmat eller enkle retter. Med et solid samarbeid med vår catering aktør blir maten levert til 1. etasje.

Som leietaker kan du trygt sykle ned en egen sykkelrampe for å parkere og låse inn sykkelen din i byggets sykkelparkeringsplass, som er i byggets underetasje. Enkelt før du ankommer første etasje og starter dagen i samtale med kolleger.

Med nærhet til restauranter, museer, handel og en utstrakt mulighet for bruk av sykkel, er dette et ettertraktet valg for moderne leietakere. 


Møteromsfasiliteter

Sykkelparkering

Takterrasse

Dusj & garderobe

Inngangsparti / sosial sone / møteromStilfulle fellesarealer.


I byggets 1. etasje er det tiltenkt sosiale møteplasser for trivsel, glede – og kunnskapsdeling mellom virksomhetene. Interiørmessig har vi valgt en stil uten typiske eller veldig tydelige trender. Vårt mål er å skape et delikat og funksjonelt kontorbygg som står seg over tid. Å renovere en bygningsmasse som ikke trenger oppgraderinger på mange år, er en del av vår miljøprofil. Vi vil at det skal vare.
 

Sykkelparkering

Catering

Interessert?

Denne prospektnettsiden er utarbeidet av Pulse Communications og Plyo på oppdrag av Oro Eiendom AS og Malling & Co Markets