radhusgata-9

Beliggenhet


Tilgang til alt i umiddelbar nærhet.


Oslo sentrum og Kvadraturen har blitt et populært område for kulturinstitusjoner, barer, restauranter, museer og handel. Uansett om du ønsker en kaffe i farten, en eksotisk lunsj, et sosialt glass etter arbeidstid eller en tradisjonell helaften, er dette noen få minutter gange fra arbeidsplassen. Området har fått en stor oppgradering av og satsning på kollektivtrafikk, sykkeltraseer, bygninger og uterom. Det er kort avstand fra bygget til buss, trikk, T-bane og tog. 

Det er også parkeringsmuligheter i Bankplassen P-hus og Paléet P-hus, kun 2-5 minutters gåavstand til kontoret.

Kvadraturen har gjennomgått en slående forandring, og arbeidet fortsetter. Med oppgraderte byrom, miljøvennlige transportformer og etablering av en rekke firmaer, har Kvadraturen vunnet tilbake sin storhetstid. 
Dette er fremtidens beliggenhet, så kontorlokaler bør sikres nå!

Det ryddige rutenettet av gater har vært med oss siden kong Christian IV gjenoppbygde byen etter brannen i 1624. Området var lenge byens senter for handel, makt, sosietet og sosialt liv. De siste to tiårene har Kvadraturen fått sin fortjente renessanse – men beholdt sin særegne og historiske sjarm. En rekke sentrale bedrifter, museer, departementer, forretninger og restauranter har etablert seg i området. Fortidens Oslo har nå blitt fremtidens Oslo.

Utvikling i nærområdet og Oslos vekst på nært hold.


Kvadraturen er et område hvor man virkelig kan oppleve Oslos vekst, både innen nærings- og kulturliv. Bymiljøetaten har fått i oppdrag å optimalisere fremkommeligheten i Kvadraturen og andre sentrumsnære områder med tanke på gående og syklende. En sammenhengende sykkeltrasé gjennom Oslo i kombinasjon med annen miljøvennlig persontransport gjør Kvadraturen til et svært fremtidsrettet og tilgjengelig byrom.  

Kommunikasjon.


Det er kun syv minutter å gå fra knutepunktet Oslo sentralbanestasjon, med tilgang til tog, flytog og t-bane. Skal du reise med buss og trikk, er nærmeste holdeplass kun et par minutters gange fra bygget.

Buss
2 min

Trikk
2 min

T-bane
7 min

Tog
7 min

Flytog
7 min

Taxi
1 min

Ferge
3 min

Karl Johans gate i umiddelbar nærhet

Aker Brygge er bare et steinkast unna

Rådhusgata 9 ligger 500 meter fra kjennemerket Barcode

Planlegg møtene dine utendørs

Denne prospektnettsiden er utarbeidet av Pulse Communications og Plyo på oppdrag av Oro Eiendom AS og Malling & Co Markets