radhusgata-9

Om eiendommen

Rådhusgata 9 blir et totalrenovert kontorbygg med inspirerende fellesareal og rom skreddersydd for fleksibilitet


4715 kvm kontorlokaler fordelt på seks etasjer, hvor av en og halv etasje er utleid. Rådhusgata 9 er en sjarmerende eiendom du blir glad i, og ligger mellom Kirkegata og Dronningens gate, midt i det sentrale Kvadraturen. På gateplan er det tiltenkt publikumsrettet virksomhet med servicetilbud. Endelig løsning på bygulvet er ikke satt og endringer kan forekomme. Fra 2. etasje og oppover blir det nyoppusset kontor med moderne fasiliteter, gode takhøyder og flotte kvaliteter. Innvendig vil bygget fremstå som åpent og med god belysning. Her finner du romslige arbeidslokaler med ulike rom og løsninger.

Det er kun et par minutter til nærmeste buss- og trikkestopp, og syv minutters gåavstand til knutepunktet Oslo sentralstasjon. Ankommer du kontoret med bil, ligger Bankplassen P-hus og Paléet P-hus rett i nærheten med 2-5 minutters gange. Bygget står innflyttingsklart Q2 2023.

 

Utsikt fra 2. etasje.

Et interiør som inspirerer.


Interiøret i Rådhusgata 9 gjenspeiler bygningenes historie og arv, samtidig som det inspirerer til nye ideer og kreative løsninger. God takhøyde i hver etasje gir et unikt lokale, og hver og en etasje har sin sjarm, særegenhet og personlighet. En eksklusiv takterrasse tilrettelegger for arbeidstreff til ulike anledninger. 


«Dette bygget oser av sjarm, og er samtidig nytt, fresht og inspirerende å være i. Det har en unik materialitet, som ikke finnes i tilsvarende prosjekter i området».

Helle Jonson, Interiørarkitekt, Krohnark


Bærekraft.


I Rådhusgata 9 vil det være rom for gjester på bakkenivået, og vi skaper delikate og effektive kontorplan for leietakere i de øvrige etasjene. Hele kvartalet vil ha en bærekraftig profil og vi har høye ambisjoner for krav til godt inneklima, lysforhold og andre tiltak som skaper et grunnlag for trivsel og helse.

Illustrasjon av sosialsone og møterom i kontoretasjen – 2. etasje

Historien.


Bygget ligger i det sentrale strøket Kvadraturen i Oslo. Dette sto ferdigbygget i 1899 og er en del av Murbyen. Denne bebyggelsesformen dominerte den raske byveksten som i perioden fra 1840 til 1910 skapte storbyen Kristiania, landets eneste murby, med en europeisk arkitektur som var et skarpt brudd med trehusene. Forbildet var tysk Berlinerarkitektur – Kristiania ble kalt Lille Berlin.

Les videre i prospektet

Denne prospektnettsiden er utarbeidet av Pulse Communications og Plyo på oppdrag av Oro Eiendom AS og Malling & Co Markets